Ingredience:

  • Honza Šantrůček – zpěv
  • Vojta Pilař – akustická kytara, autor textů
  • Petr Sameš – sólová kytara, autor hudby, aranže
  • Lukáš Příkaský – kontrabas
  • Alan Rusek – djembe, perkuse

Vše vlož do nádoby s názvem Hostinec U Džbánu, nejlépe postupně.
Vař pomalu, hojně podlévej nápoji.
Zcela dle libosti a fantazie okořeň písněmi všemožných temp, rytmů, tónin. Neboj se dodat i plodiny zcela okrajových žánrů. Zahusti rozumnou mírou populárních kusů.
Citlivější suroviny občas z vývaru vyndej a nech prodýchat, po odpadnutí měkkých nebo příliš sladkých částí můžeš vrazit zpět.
Chuťové tóny postupně zvýrazni vlastními texty.
V poslední fázi pomalého vaření přidej opravdu najemno nakrájené texty z vlastního truhlíku marinované několik týdnů v čerstvých melodiích, opět z vlastního chovu.
Před podáváním zprudka opraž aranže, předem dostatečně propracované a vyválené v tlapách všech zainteresovaných, tyto pak nastrouhej a nasyp do finišujícího vývaru.

Můžeš servírovat. Nemusí to chutnat všem. Uvidíme.

No a je nás hodně, tady máme stageplan: