Ingredience:
- Honza Šantrůček – zpěv
- Vojta Pilař – akustická kytara, autor textů
- Petr Sameš – sólová kytara, autor hudby, aranže
- Lukáš Příkaský – kontrabas
- Alan Rusek – djembe, perkuse
Vše vlož do nádoby s názvem Hostinec U Džbánu, nejlépe postupně.
Vař pomalu, hojně podlévej nápoji.
Zcela dle libosti a fantazie okořeň písněmi všemožných temp, rytmů, tónin. Neboj se dodat i plodiny zcela okrajových žánrů.
Citlivější suroviny občas z vývaru vyndej a nech prodýchat, po odpadnutí měkkých nebo příliš sladkých částí můžeš vrazit zpět.
Chuťové tóny postupně zvýrazni vlastními texty.
V poslední fázi pomalého vaření přidej opravdu najemno nakrájené texty z vlastního truhlíku marinované několik týdnů v čerstvých melodiích, opět z vlastního chovu.
Před podáváním zprudka opraž aranže, předem dostatečně propracované a vyválené v tlapách všech zainteresovaných, tyto pak nastrouhej a nasyp do finišujícího vývaru.
Můžeš servírovat. Nemusí to chutnat všem. Uvidíme.
No a je nás hodně, tady máme stageplan: